[mkdf_product_list info_position=”info-on-image” number_of_columns=”three” space_between_items=”normal” orderby=”date” order=”ASC” taxonomy_to_display=”category” image_size=”” display_title=”no” display_rating=”no” display_price=”no” number_of_posts=”9″]
NEW ARRIVALS

Reviews from you

Bij Ramzi heb ik leren trainen op een niveau dat ik niet voor mogelijk hield. Ik heb mijn grenzen meerdere malen verlegd, wat zowel mijn lichamelijke als mijn geestelijkheid ten goede kwam.

Vice President Procurement - PVH Europe (Tommy Hilfiger / Calvin Klein)
Victoria Earl

Als ondernemer is het ontzettend belangrijk om te blijven sporten, hoe druk je agenda soms ook kan worden. Dit geeft je focus en creativiteit. Ramzi’s trainingen zijn effectief en haal je het maximale uit je zelf. Ook is hij flexibel met zijn planning, hij vindt altijd een plekje voor je als je niet op je vaste momenten kunt trainen.

Eigenaar Foodhallen / SLOK Hospitality Group
Tsibo Lin

De trainingen bij Ramzi zijn ontzettend zwaar, maar effectief, maar ook ontzettend leuk! Bij deze gym heb je echt het gevoel dat je hoort bij een community en ik ben dan ook al 6 jaar vast lid. Ik doe zowel groeps- en personal trainingen en die combinatie kan ik iedereen aanraden.

Creative Marketing Professional
Jantien van der Laan

Als ik zou zeggen dat ik Ramzi Tamaditi de beste bokstrainer van Nederland vind, dan zou ik hem grandioos tekort doen. De veranderingen die ik persoonlijk ben doorgegaan sinds ik bij Ramzi train zijn niet in woorden te vatten. Het is iets dat je moet ervaren. Leren boksen is bij Ramzi niet het doel, het is slechts het middel. Het middel om jou een betere versie van jezelf te maken. De boksring is als je leven in het klein, binnen 4 touwen. Wat Ramzi je daar leert is onbeschrijfelijk, net als alle voordelen die meeneemt naar je leven buiten de ring. Hij begeleidt je, stap voor stap, gecontroleerd en met een rustig opbouw. Elke training een stap verder, waardoor je blijft groeien. Ik kan dus alleen maar zeggen: Doe jezelf een groot plezier en ervaar het. Probeer het gewoon. Je hebt niets te verliezen en je hebt meer te winnen dan je nu überhaupt kan bedenken.

Ondernemer
Quirijn Bolle

FIND US HERE & DROP BY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse interdum nulla eu posuere.

251 Purple Sunset Avenue
Brooklyn, BXY 92101
powerlift@email.com

251 Purple Sunset Avenue
Brooklyn, BXY 92101
powerlift@email.com

a
Store
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About